Lof der Geneeskunst

Vrijdag 6 oktober 2017

Hulp bij aanmelden

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen met antwoorden over de aanmelding voor Lof der Geneeskunst.


Moet ik 'Aanmelden met inlogcode' of 'Open aanmelding' kiezen?

Indien u een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen verzoeken wij u zich te registreren via de button 'Aanmelden met inlogcode'. Log in met uw persoonlijke inlogcode, die boven uw naam/adresgegevens op de antwoordkaart van uw uitnodiging of in de HTML uitnodiging (e-mail) vermeld staat. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, registreert u zich dan via de button 'Open aanmelding'.


Heb ik een inlogcode nodig voor de 'Open aanmelding'?

Nee. Wel wordt tijdens uw registratie verzocht uw e-mailadres in te voeren en een (door u bedacht) wachtwoord. Noteer dit wachtwoord om later desgewenst opnieuw in te loggen en/of uw gegevens te wijzigen.


Ik ben een genodigde en ben mijn inlogcode kwijt, wat nu?

Ga naar de pagina 'Aanmelden met inlogcode' en klik bij 'Inlogcode vergeten?' op de link. Voer uw e-mailadres in. Indien het adres bij ons bekend is wordt uw code automatisch toegestuurd. Indien dit niet het geval is, stuur dan een mail naar de organisatie en vermeld duidelijk uw naam en adres.


Kan ik een introducé aanmelden?
 

Dat is mogelijk via het aanmeldformulier, onderaan de pagina. Graag zijn/haar naam invullen.


Kan ik mijn persoonlijke gegevens of mijn registratie wijzigen?

Dat kan door in te loggen met uw persoonlijke inlogcode en te klikken op de button 'Wijzig uw gegevens'. Indien u zich via de 'Open aanmelding' hebt geregistreerd, log dan in met uw e-mailadres en het door u zelf bedachte wachtwoord.


Ontvang ik een bevestiging van registratie en deelname?

Na uw registratie ontvangt u direct een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mailadres. Uiterlijk een week voor Lof der Geneeskunst ontvangt u op het opgegeven postadres een programmaboekje en uw toegangsbewijs.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan e-mail  naar de organisatie of neem telefonisch contact op: 010 7044827.


Let op: u kunt zich aanmelden tot uiterlijk 11 september 2017. De zaalcapaciteit is beperkt.  
Registratie vindt plaats op volgorde van aanmelding.

 

Registratie vindt plaats op volgorde
van binnenkomst van aanmelding.
Toegangsbewijs